И на Стенли му кипна: Кметът на Симитли и областният на Монтана "агитират" за Михайлов

"Много от клубовете не искат да участват в Конгреса", заяви Стилиян Петров

11.10.2021 | 12:40 Редактор: Искра Ангелова
И на Стенли му кипна: Кметът на Симитли и областният на Монтана

Апостол Апостолов, кмет на Симитли, това име стигна до моите уши от над 40 клуба. "Агитиране" за гласуване за г-н Михайлов. Какво знаете вие повече от нас, г-н Апостолов, за да агитирате за г-н Михайлов?, попита бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров на пресконференция преди извънредния конгрес за избор на ново ръководство на БФС.

"В последните два дни съм разговарял с над 140 клуба, за да разберем дали са получили делегатските си карти, което те не са. Те звънят на областните, те не вдигат, което е много интересно, защо не вдигат. Г-н Михайлов говори за прозрачни избори, че няма натиск. Всички ние знаем проблемите. Второто име, което ще спомена, е на мой бивш съотборник - Радой Христов, областен на Монтана. Г-н Христов, играли сме заедно, ти ми беше един от идолите, когато бях малък, но в момента под натиск и в кавички агитиране за гласуване за г-н Михайлов, защото ако в този район клубовете не са на негова страна, той ще бъде уволнен", допълни Петров.

"Много от клубовете не искат да участват в Конгреса заради това, което е ставало в предишните конгреси. Но клубовете вече не мълчат. Клубовете искат да се борят, но борбата е несправедлива", отсече той.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК