Роналдо обясни на Солскяер каква да е играта на "Юнайтед"

Португалецът иска повече бързина при изнасяне на топката от защита към атака

01.10.2021 | 16:28 Редактор: Здравко Черкезов
Роналдо обясни на Солскяер каква да е играта на

След завръщането си в "Манчестър Юнайтед" Кристиано Роналдо вече има на сметката си пет гола, а същинската част от сезона едва сега започва.

Отличното представяне на терена явно не е достатъчно за португалската суперзвезда на "червените дяволи" и той взима участие и в елементи от тактическата подготовка на отбора.

Според ESPN Роналдо е уверил Оле Гунар Солскяер, че ще успява да реализира дори повече голове, ако "Манчестър Юнайтед" вдигне темпото си на игра. Желанието на петкратния носител на "Златната топка" е защитниците на "червените дяволи" да придвижват топката към фаза атака по-бързо.

Солскяер вече е започнал да търси правилния подход по ускоряване на прехода от фаза защита към атаката на отбора, а новото попълнение Рафаел Варан ще бъде от полза за идеята на норвежеца, информира gol.bg.

Треньорският щаб на "Манчестър Юнайтед" е доволен от уменията на французина при изнасянето на топката, а очакванията са именно Варан да се нагърби в основни линии с новите елементи в играта на отбора.

В събота от 14:30 ч. "Манчестър Юнайтед" приема "Евертън" на "Олд Трафорд" в двубой от седмия кръг в английската Висша лига.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК