Венци Стефанов се подигра жестоко с Бербатов, Мартин и Стилиян

"Не бих им дал да ми разходят кучето 5 минути, защото ще го изпуснат", посочи той

30.09.2021 | 15:01 Редактор: Тодор Петров
Венци Стефанов се подигра жестоко с Бербатов, Мартин и Стилиян

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, отново изрази подкрепата си към шефа на БФС Борислав Михайлов.

"За времето, през което съм бил в този Изпълком, заедно с Борислав Михайлов, съм видял какво е направено, какво се прави и евентуално какво ще се направи за бъдещето. Видял съм, че нещата във футболния съюз стоят на една здрава основа. Борислав Михайлов е достатъчно добре ситуиран в европейските структури на футбола, което ни дава шансове да ни бъдат отпускани средства", заяви той.

Стефанов коментира кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС така:

Зад Митко явно стоят хора, които му дават кураж, защото той не е в час за много неща. Иска ми се някой от Вас да провери кой финансира неговата фондация, как се финансира, той дава ли пари, колко дава. Тези три момчета са много добри за родителите, за приятелите им. Но да контролираш този футболен организъм в България, се изискват връзки, контакти, ум.

На тези тримата аз не бих дал да ми разходят кучето пет минути, защото ще го изпуснат. Мартин Петров е по-бърз и ще го стигне, евентуално. Но нямат никакъв шанс. Аз знам, зад тях стои един юрист, който им дава акъл за повечето от нещата. Но той не си дава сметка, че тези хора категорично не стават.

Президентът на "Славия" подчерта, че не е взел и една стотинка откакто е в БФС.

"Мартин Петров ми беше много симпатичен, ама той неговите пари не може да си опази. Взе му ги някаква патица, пък за футбола ли. Стилиян от куртоазия седи и казва, че ще бъде в България. Ще го видите тук три пъти в годината. И кой, малкият Станков, Петър Величков и Бербатов ще управляват?", коментира Стефанов, цитиран от gol.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК