14 клуба подкрепят Михайлов за шеф на БФС, появи се изненадващ кандидат за поста

Това е Георги Захариев, а кандидатурата му е била издигната от футболен клуб "Пирдоп"

24.09.2021 | 20:12 Редактор: Искра Ангелова
14 клуба подкрепят Михайлов за шеф на БФС, появи се изненадващ кандидат за поста

Официално 14 са отборите, които подкрепят кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС. Сред тях са "Черноморец" (Бяла), (Аксаково) и "Тича" (Варна). И трите отбора са от Зона Варна членове на БФС. 

От трите отбора поясниха, че Управителните им съвети единодушно са взели решение да подкрепят Михайлов и на Конгреса на БФС на 12 октомври да издигнат неговата кандидатура за президент на футболния съюз.

Припомняме, че кандидатурата на Борислав Михайлов за президент на БФС беше официално издигната от елитния "Локомотив" (София). Другите двама конкуренти за поста на Конгреса, който ще се проведе на 12 октомври, са Димитър Бербатов и Христо Порточанов.

Бербатов получи подкрепата на ЦСКА, "Берое" и "Пирин" (Благоевград) от Първа лига, както и от още няколко отбора от по-долните дивизии, докато Порточанов обяви кандидатурата и се очаква да бъде издигнат от аматьорския "Камено", който се подвизава в областната група в Бургас. 

Междувременно стана ясно, че има още един кандидат за шеф на централата. Това е Георги Захариев, а кандидатурата му е била издигната от футболен клуб "Пирдоп".

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК