Младенов и Моуриньо след "Рома" - ЦСКА 5:1: Резултатът е несправедлив

Надявам се да бъдем коренно променени за следващите мачове, каза треньорът на "армейците"

17.09.2021 | 07:49 Редактор: Тодор Петров
Младенов и Моуриньо след

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе видимо ядосан след разгромното 1:5 от "Рома" в първа среща от групите на Лигата на конференциите.

"Изключителен треньор и отбор притежават "Рома". В голяма част от мача успяхме да се противопоставим. В някои възлови моменти дадохме контрола върху мача. Двата гола през първото полувреме им дадоха предимство", започна Младенов.

"Голът на Кери ни даде предимство. При изгонването на Яник ситуацията стана още по-тежка. За съжаление губим още един важен състезател от нашия отбор. Надявам се да бъдем коренно променени за следващите мачове. Резултатът е тежък. Резултатът е нереален. Това ми каза и Жозе Моуриньо след мача", продължи треньорът на "армейците".

"100 милиона са похарчили за определени състезатели. Парите не играят на терена. Ние това се опитахме да докажем на терена, но нещата не се получиха", подчерта той.

Колегата му Жозе Моуриньо коментира след мача:

Резултатът е фалшив, не е справедлив. Ако погледнете хубаво мача, ще видите, че това не е мач, който трябваше да свърши 5:1. Дори при 3:1 те се бориха, сражаваха се, но след като останаха с десет души, за тях беше много трудно. Отборът им ме изненада, Стойчо е много добър треньор. Не бяха само контраатаките на ЦСКА, а цялата глобалност. Те градиха атаки с качество, Кери носи опасност, имат добри крила, имат добра цел в наказателното поле, те са добър отбор. 

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК