Националите ни по волейбол загубиха от Нидерландия с 0:3

В двубоя не взе участие капитанът Цветан Соколов, който получи мускулен проблем в бедрото

15.08.2021 | 13:05 Редактор: Юлия Христова
Националите ни по волейбол загубиха от Нидерландия с 0:3

Мъжкият национален отбор по волейбол на България загуби от Нидерландия с 0:3 (15:25, 22:25, 19:25) в официалния приятелски мач между двата тима в „Арена Самоков“. След това се изигра още един допълнителен гейм, в който волейболистите ни спечелиха с 25:22.

В двубоя не взе участие капитанът Цветан Соколов, който получи мускулен проблем в бедрото, след вчерашната победа с 3:1. Селекционерът Силвано Пранди започна със следния стартов състав: Георги Сеганов, Велизар Чернокожев, Тодор Скримов, Мартин Атанасов, Алекс Грозданов, Стефан Чавдаров, либеро - Петър Каракашев (Владимир Станков, Аспарух Аспарухов, Николай Колев). С най-голям актив за тима ни бе Велизар Чернокожев завърши с 14 точки (1 блок). Тодор Скримов завърши с 12 точки (1 блок), предава БНР.

Това бе последната контрола на родна земя от подготовката за Европейското първенство в Полша, Чехия, Естония и Финландия (1-19 септември). На 19 август националите ни заминават за Украйна, където ще имат проверки на приятелски турнир с участието на домакините, Сърбия и Словения.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК