Българският футбол отново намира най-силния си партньор в лицето на букмейкъри

22.07.2021 | 18:25 Редактор: Здравко Черкезов
Българският футбол отново намира най-силния си партньор в лицето на букмейкъри

Сезон 2021/22 на футболната Първа професионална лига ще започне до дни. В него участват добре познатите столични грандове: Левски, Цска-София, Славия и Локомотив София, а в допълнение идват и силните пловдивски тимове на Ботев и Локо. Разбира се, налице са шампионът Лудогорец Разград, Берое Стара Загора, Черно Море Варна и други. Повечето клубове разчитат на партньорството на букмейкърите, които са техни основни спонсори. 

Кои са букмейкъри спонсорират БГ футбола?

Вън от съмнение е, че онлайн букмейкърите, в лицето на Efbet, Winbet, Palms Bet, Bet365 и други се стараят да влагат свежи пари в български спорт и футбол. Не е за учудване, че повечето отбори носят логото на хазартните оператори на фланелките си. До този момент се завързаха немалко партньорски отношения, с чиято помощ родният футбол просперира. Друг факт е, че Професионалната лига на България носи името „efbet Лига“ на едноименната компания. В това, разбира се, няма нищо лошо, стига подкрепата да продължи и в бъдеще.
Голяма част от футболните клубове, са спонсорирани от букмейкъри. Така например, един от най-известните тимове у нас, този на Левски София, се възползва от финансовата подкрепа на Палмс Бет, а шампионите от Лудогорец са покровителствани от британската компания Бет365. Що се касае до Цска-София те пък са обвързани с партньорство, с компанията Уинбет. Другият тим Цска 1948 се държи от Ефбет, както е известно на повечето футболни фенове в страната. 

Нови бетинг компании напират за лиценз в България

В скоро време се заговори за апетит на още онлайн букмейкъри за българската сцена. Очаква се това да бъдат Betano, Betway, SportingWin и още някои брандове. Още от сега се появи информация за предложенията в сайтовете, като например BETANO бонус за нови клиенти и още страхотни изненади. Кога обаче новите букита ще получат лиценз, очакваме да разберем в най-скоро време. Силно се надяваме, че тези мощни играчи в развлекателната индустрия, ще се включват активно в спонсорирането на българския спорт и на различните отбори и играчи.
Някои жълти издания вече побързаха да свържат родните отбори, с конкретни компании, но не можем да бъдем сигурни в достоверността на тези новини. Разбира се, би било добре, ако бъдещите компании в този бизнес, да допринесат със своята подкрепа за футбола и останалите видове спорт. Ако това се случи, ще бъде отразено на страниците ни, за да се сдобиете с последните новини около най-атрактивната игра, спонсорите и партньорските договори. 

Защо хазартните оператори са ТОП спонсори във футбола?

Онлайн залозите са изключително популярни в България, така че не бива да се учудвате, че именно букмейкърите стават спонсори на футбола у нас. Все пак това са компании, които генерират огромни суми, така че могат да си позволят да инвестират в спорта. Прави чест на фирмите, че допринасят за по-доброто ниво на тимове и играчи, тъй като и без това спортът не процъфтява, и се нужда от някой, който да го възроди, и да избистри визията за бъдещето. 
По този начин стоят нещата за българския футбол и партньорите му. Новият сезон чука на вратата, тъй че пожелаваме на всички фенове да се насладят на наистина интересни мачове с много тръпка и адреналин. В края искаме да пожелаем успех и на почитателите на спортни залози, защото те също допринасят за инвестициите в развитието на царя на спортовете. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК