Абел Анисе се сбогува с "Лудогорец"

Мадагаскарецът написа емоциално обръщение в социалните мрежи

20.07.2021 | 22:13 Редактор: Здравко Черкезов
Абел Анисе се сбогува с

Офанзивният полузащитник на "Лудогорец" Абел Анисе обяви раздялата си с разградчани. Мадагаскарецът написа емоциално обръщение в социалните мрежи.

Ето съобщението на Анисе в Instagram:

"До всички членове на състава на "Лудогорец", спортният щаб, шефове и фенове. Пиша това писмо до всички вас, което е прощално за мен в отбора на "Лудогорец". От 20 юли 2021 година аз вече не съм част от приключението "Лудогорец". Докато се вълнувам от това, което ще ми предложи следващият клуб, то искам да изразя емоциите си, че напускам този отбор и се разделям с прекрасен мениджмънт и съотборници. Те винаги ще останат за мен като второто ми семейство. Беше истинско удоволствие да бъда част от "Лудогорец" през тези седем години, които прекарах.

Имахме много предизвикателства и триумфи. Този чудесен път, в който бяхме заедно, включваше мачове в Лига Европа, Шампионска лига и спечелени от мен 7 титли на България. Това ще остане завинаги в сърцето ми и ще запазя много приятелства от този период. Дълбоко съм благодарен на всички въвлечени в този процес – от върха на клуба до треньорите и служителите. Много ще ми липсва нашата връзка и се надявам някога пътищата ни да се пресекат отново.

Пожелавам ви всичко най-добро, ПФК "Лудогорец", Анисе."

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК