Тити Папазов: "Левски" ще започне сезона в Първа лига, отборът е голяма марка

Следващата седмица предстои заседание на УС, на което трябва да се вземат важни решения

30.06.2021 | 20:01 Редактор: Искра Ангелова

"Левски" отбеляза 50 години от гибелта на легендите Георги Аспарухов-Гунди и Никола Котков. Големите звезди на българския футбол загинаха на 30 юни 1971 година в автомобилна катастрофа край прохода Витиня. А ветерани, фенове, служители на клуба и треньорът на "сините" - Живко Миланов, почетоха паметта им и поднесоха цветя. 

Редом с тях бе и членът на Надзорния съвет Константин Папазов, който в отсъствието на мажоритарния акционер Наско Сираков, коментира бъдещето на отбора. 

"Левски" ще започне сезона в Първа лига. Той е свързан със своята непреклонност, вечната борба и с това, което никой не притежава - една невероятна любов от страна на своите фенове. Смятам, че макар и трудно - когато всички са обединени и заедно, ще се намери решение", заяви Папазов.

Преди ден Сираков обяви, че "прекратява преговорите с Джоузеф Диксън", след като е бил подведен от кандидат-купувача на клуба. Следващата седмица предстои заседание на Управителния съвет, на което трябва да се вземат важни решения за оцеляването на "Левски". 

"Отборът все още представлява много голяма марка. И все още представлява интерес, загуби се време, следвайки прекалено амбициозният план", допълни Тити Папазов.

Вижте повече в репортажа на Ваня Симонска.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК