Станаха ясни евентуалните съперници на ЦСКА и "Лудогорец" в евротурнирите

'Червените" ще стартират от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите

31.05.2021 | 21:26 Редактор: Юлия Христова

Станаха ясни евентуалните съперници на ЦСКА и "Лудогорец" в евротурнирите. 'Червените" ще стартират от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите. Българският шампион пък ще започне от първия предварителен кръг в Шампионска лига, където ще е поставен.

При жребия на най-новия европейски клубен турнир – Лигата на конференциите, при жребия ЦСКА ще бъде в урната на фаворитите. „Армейците“ ще стартират от втория предварителен кръг на надпреварата като сред потенциалните им съперници са Динамо Брест, израелският Ашдод, полският Сласк Вроцлав, Жилина от Словакия. Ако продължи напред в Лигата, ЦСКА може да срещне и тимове като Андерлехт, ЛАСК, ПАОК или Пасош де Ферейра.

Шампионът "Лудогрец" също научи евентуалните си съперници в Шампионска лига. Българският тим започва  от първия предварителен кръг, където ще е поставен. Най-сериозни като препятствие се очертават първенците на Израел и Норвегия, които са съответно Макаби Хайфа и Бодо Глимт. Разградчани ще са поставени и във втория предварителен кръг. Там „орлите“ отново могат да се изправят срещу "Макаби" и "Бодо Глимт", ако двата отбора елиминират поставен тим в първия предварителен кръг, а също така и срещу "Омония" (Кипър). 

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК