Провалилият се Солскяер: Голямо разочарование, нищо правилно не направихме

Приближаваме се до целта и ставаме все по-добри, посочи той

27.05.2021 | 14:20 Редактор: Тодор Петров
Провалилият се Солскяер: Голямо разочарование, нищо правилно не направихме

Мениджърът на "Манчестър Юнайтед" - Оле Гунар Солскяер, не скри огромното си разочарование след загубата с дузпи от "Виляреал" на финала в Лига Европа. Наставникът определи сезона като неуспешен, след като тимът отново не спечели нито един трофей.

"В съблекалнята е тихо. Разочарованието е голямо. Но това е футболът - понякога един удар решава всичко. Трябва са си научим урока. Нека запомним това чувство и да направим така, че никога повече да не го усещаме. Не действахме както можем. Смятам, че започнахме добре, но те ни вкараха с единствения си точен удар. Разочаровани сме, че получихме гол от статично положение. Съперникът ни затрудни, като не ни остави никакви свободни пространства", заяви треньорът на "червените дяволи".

"Те се защитаваха добре, а ние не създадохме достатъчно добри положения. Сега не е моментът да се сочим с пръст и да казваме какво сме могли да направим по-добре. Щом не си спечелил трофея, значи не си направил нищо правилно", каза още норвежецът.

"Приближаваме се до целта и ставаме все по-добри. Бяхме на един удар от успеха. Единственото, което ни остава, е да продължим да се развиваме и да ставаме по-силни", завърши Солскяер, цитиран от gol.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК