Равносметката на Пенев: Изпълнихме 2 от поставените 3 цели

Много добро представяне за малкото време, в което работихме заедно, смята треньорът на ЦСКА

25.05.2021 | 16:51 Редактор: Тодор Петров

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешната среща с "Берое" от 20:00 часа на "Българска армия", която е и последна за този сезон.

"Очакванията за мача срещу "Берое" са положителни. С какво ще ги излъжем, ще се види утре. С много промени в състава или поне с няколко, което, според мен, те не очакват, но си гледаме нашия отбор", започна Пенев.

"Не е експеримент и не е протоколен мач. Някои, които са играли по-малко, ще вземат участие. В никакъв случай не е протоколен. Всеки един трябва да покаже максимума от своите възможности", подчерта треньорът на ЦСКА.

"Наблюдавам играчите от два месеца, откакто работя отново с ЦСКА, и мога само да ги похваля. Ясно е класирането, ясно е кой къде ще играе. Остават някакви баражи, въпреки че не се знае в кой град и от колко часа са. Но това не е мой ангажимент, а тема към БФС. Хората в момента медитират и очакват някаква информация", каза още той.

"Затова казвам, че ги поздравявам, доволен съм от това, което се случи. Без значение в какво състояние поех отбора. Преди две години го оставих перфектен. Минаха две години. Пак казвам - без значение в какво състояние поех отбора. Поставих три цели - шампион, купа, Европа. От тези три цели постигнахме две. Това е едно много добро представяне за малкото време, в което работихме заедно", заяви Любо Пенев.

Вижте повече в репортажа на Александър Рангелов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК