Евробоецът ЦСКА стартира от втория кръг на Лига на конференциите

"Червените" ще бъдат поставени при жребия

22.05.2021 | 08:30 Редактор: Тодор Петров
Евробоецът ЦСКА стартира от втория кръг на Лига на конференциите

ЦСКА ще стартира във втория кръг на новоучредения турнир Лига на конференциите. Ясни са и голяма част от участниците на този етап, макар че все още не са известни кои са поставените и кои са непоставените.

Коефициентът на "армейците" е 8, осигурен най-вече благодарение на силното представяне през последния сезон и участието в групите на Лига Европа. Това вероятно ще осигури място на тима в урната на по-високо котираните отбори. Отборът с най-висок коефициент там е "Базел" (49), който именно бе изхвърлен от "червените" в плейофа преди групите. 

Сред по-популярните участници тук са ФКСБ, ПАОК, АЕК и "Партизан". Висок коефициент имат също така отбори от бившата СССР като "Астана", "Карабах" и БАТЕ Борисов, пише "Монитор".

Въпреки че "червените" са поставени и става дума за още едва втори кръг на Лига на конференциите, то дори на тази фаза има опасни съперници. Сред най-ниско поставените сигурни отбори на този етап са полските "Раков" и "Погон", шведските "Елфсборг" и "Хакен", както и казахстанските "Тобол" и "Шахтьор".

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
1 rate up comment rate down comment 0
Сирака
преди 2 години
Левски от кой кръг ще започне? Сигнализирай за неуместен коментар