"Левски" приключи с победа във Варна най-разочароващия си сезон

"Сините" стигнаха до обрат с голове на Цонев и Божинов в края на мача

23.05.2021 | 22:30 Редактор: Юлия Христова

"Левски“ победи с 2:1 "Черно море“ в последен мач от плейофите в първата четворка от втората осмица. За „сините“ се разписаха ради Цонев и Божинов.

В началните минути домакините бяха по-активния тим, като първо Стефан Велев стреля над вратата, а след това Исмаил Иса отправи удар, но право в ръцете на Николай Михайлов. В 14-ата Файсел Касми стреля в близкия ъгъл, но Михайлов бе на мястото си и отрази удара му.

В 17-ата минута "Черно море“ поведе в резултата. Николай Мипайлов изби топката след удар на Файсел Касми, но я прати в краката на Васил Панайтов, който от границата на наказателното поле реализира за 1:0.

Две минути след попадението Ники Михайлов изби в корнер изстрел на Леандро Андраде. В 27-ата минута отново "синият“ капитан спаси удар на Исмаил Иса. В 40-ата минута Андраде изведе Файсел Касми, но белгиецът стреля над вратата, пише gol.bg.

След почивката Живко Миланов извърши първата си смяна. Радослав Цонев се появи на мястото на 16-годишния Асен Митков. В 50-ата минута Касми пусна дълъг пас към Иса, но Ивайло Найденов успя да пресече паса.

В 66-ата минута Борислав Цонев изпълни свободен удар на ъгъла на наказателното поле, но Дюлгеров излезе и боксира. В 69-ата Радослав Цонев изравни резултата на "Тича" с гол от пряк свободен удар.

В 72-ата минута Ивайло Найденов центрира в наказателното поле, но Дюлгеров изби преди Стивън Петков да успее да играе с топката. В 80-ата минута Николай Михайлов напусна терена, заменен от Пламен Андреев. Марин Петков пък излезе, за да се появи в игра Валери Божинов.

Минута преди края на редовното време Валери Божинов прати топката с глава във вратата на Дюлгеров след центриране на Здравко Димитров.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК