Георги Йомов: Поздравявам "червена" България, тази купа е за тях

"Благодаря на публиката, тя е нашият най-верен помощник", заяви Любослав Пенев

20.05.2021 | 21:00 Редактор: Искра Ангелова

5 години по-късно - ЦСКА отново вдигна Купата на България. На финала червените се наложиха над Арда с минималното 1:0, а в герой за тима на Любослав Пенев се превърна резервата Бисмарк Чарлс.

"Прекрасен колектив, отлична атмосфера. Момчетата се стараят изключително много. Знам, че има неща, върху които трябва да поработим и да изчистим. Изминаха 35-40 дни, откакто поех отбора – резултатът е много добър. Благодаря на публиката, тя е нашият най-верен помощник, който непрекъснато е до отбора", заяви треньорът на ЦСКА Любослав Пенев.

"Емоциите са приятни. Разбира се, когато си спечелил, остава само позитивното. Благодарим на нашите фенове, отново бяха 12-ия играч. Подкрепяха ни през цялото време. Поздравления за момчетата, треньорския щаб и цялото ръководство, които свършиха прекрасна работа. Това е пътят, по който трябва да върви ЦСКА – всички заедно", капитанът на "армейците" Петър Занев.

"Бях сигурен в победата и поздравявам цяла "червена" България – тази купа е за тях. Тази купа е по-сладка от спечелената със "Славия", тъй като емоцията беше огромна. Всички хора по трибуните заслужаваха това нещо и се радвам, че им го предоставихме", сподели крилото на "червените" Георги Йомов.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК