"Левски" подписа с нов спонсор от чужбина

Срокът на контракта с BELFRY Group е до края на 2021 година

11.05.2021 | 12:35 Редактор: Искра Ангелова

"Левски" подписа договор с нов рекламен партньор - BELFRY Group. Срокът на контракта е до края на 2021 година, съобщиха от сайта на "сините".

BELFRY Group е базирана в Австрия и предлага всеобхватен и разнообразен набор от услуги в областта на създаването, разширяването и поддържането на инфраструктура в региона на Централна и Източна Европа, както за публичната сфера, така и за частни клиенти. 

Ето какво пишат още от клуба:

"Левски" благодари на BELFRY Group за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България“, коментира президентът на клуба Наско Сираков. "Надяваме се, че това сътрудничество ще бъде от полза за двете страни и ще създаде дългосрочна връзка между нашите две марки", допълни той.

"BELFRY има дълга история в подкрепата си за спорта и културата в Централна и Източна Европа, компанията ни е решена да продължи да отстоява ценностите на спортсменството и екипната работа, които се представляват в най-висока степен от "Левски", заяви Атила Богнар, член на борда на директорите на BELFRY Group.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/ Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК