Фюри към Джошуа: Бездомнико, ще размажа физиономията ти на две

Надеждата е, че мачът между двамата ще се проведе в края на юли или началото на август

29.04.2021 | 16:38 Редактор: Искра Ангелова
Фюри към Джошуа: Бездомнико, ще размажа физиономията ти на две

Тайсън Фюри отправи доста смела, направо дръзка прогноза за предстоящия мач с Антъни Джошуа (24-1). Въпреки всички перипетии и проблеми около уреждането на мечтания сблъсък, той все още е в плановете както на "Циганския крал", така и на Ей Джей. Надеждата е, че Битката на годината ще се проведе в края на юли или началото на август в Саудитска Арабия. В тази връзка непобеденият Фюри (30-0-1) публикува съобщение в Instagram.

На него той обеща да се разправи с британския си сънародник в рамките на 3 рунда, а ако не успее да "изтрие бездомника от лицето на земята", в този период, ще се откаже от двубоя и ще си тръгне от ринга.

"Докато съм на линия, искам да призова още един човек. Един едър, напълно безполезен бездомник. Не е истински боец, а един надут перко, бодибилдър, крос фит, грозник – това е Антъни Джошуа. Ей Джей, ако си някъде там, давай да уреждаме този мач, бездомнико. Ще размажа физиономията ти на две и няма абсолютно нищо, което да можеш да сториш по въпроса. Докажи, че не съм прав, нещастнико", изригна Фюри.

Четете цялата статия на boec.bg.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК