Юноша на "Левски" гледа дербито в агитката на ЦСКА

Кариерата на Бандаловски преминава и в "Локо" (София)

27.04.2021 | 11:10 Редактор: Искра Ангелова
Юноша на

Един от основните защитници на "Царско село" – Иван Бандаловски, е изгледал дербито Левски – ЦСКА на живо от Сектор Г, съобщава "Мач Телеграф".

Бившият капитан на "червените" ясно е показал пристрастията си и се е радвал като малко дете на головете на отбора на Любо Пенев.

Бандата имаше възможност да бъде на мача, тъй като бе наказан и не попадна в групата на "Царско село" за мача с "Арда", който беше непосредствено след голямото столично дерби.

Интересно е, че Иван Бандаловски е юноша на "Левски". Още като юноша обаче той заминава за Холандия, а след това играе и за "Литекс". Кариерата му преминава и в "Локо" (София), но част от силните му и хубави години преминаха на "Българска армия".

Бандата поддържа и много близки отношения с някои от лидерите на Сектор "Г", което напълно обяснява появата му сред "червените" ултраси.

В това отношение той може да се определи като наследник на Стойко Сакалиев, който също бе сред любимците на Сектор "Г", а след това се вля в редиците на самите фенове. Саката и до днес може да бъде забелязан на мачове на ЦСКА, но по-често сяда в централните сектори, а не на фенската трибуна.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК