След загубата от "Реал" - Куман скочи срещу съдийството

"Дори и да не е видял, нали има ВАР за такива случаи", заяви той

11.04.2021 | 10:40 Редактор: Искра Ангелова
След загубата от

Треньорът на "Барселона" Роналд Куман остана разочарован от съдийството по време на загубата с 1:2 от "Реал" (Мадрид) в голямото дерби на испанския футбол.

Нидерландецът има претенции за неотсъдена дузпа в полза на каталунците и за накъсаната игра в добавеното време, в което гостите уцелиха греда и пропуснаха да вземат точка от "Ел Класико".

"Ако сте от "Барселона", ще сте недоволни поне от две решения на съдията. Той не позволи да се играе в добавените 4 минути, като загуби 2 или 3. Преди това не даде дузпа срещу "Реал". Всички видяха това. Не разбирам страничния рефер, който се намираше на десетина метра от ситуацията", заяви той

"Дори и да не е видял, нали има ВАР за такива случаи. По-добре да не говоря повече. Психологически влязохме добре в мача. Винаги защитавам своя клуб, но най-добре да не говоря повече", допълни Куман, цитиран от gol.bg.

След дербито "Барса" остава с 65 точки, докато "Реал" и "Атлетико" (Мадрид) са лидери с по 66 т. "Дюшекчиите" са с мач по-малко, днес гостуват на "Бетис".

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК