Пенев: Трябваше да победим "Лудогорец" с разлика, обичам агресивната игра

"Радвам се, че момчетата бързо се адаптираха към това, което им се задава", каза треньорът на ЦСКА

08.04.2021 | 09:15 Редактор: Искра Ангелова

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев бе видимо разочарован от изпусната победа срещу "Лудогорец" - 1:1 на "Армията" в полуфинал за Купата на България.

"За мен играхме по-добре и заслужавахме да победим. Поне с разлика, но както винаги споделяме, това е игра на голове. 1:1 - мачът остава отворен. Имаме втори мач след седмица, ще продължим в същата линия. Много е хубаво, че играхме по-добре. Поздравявам момчетата. Това е положителна оценка за тях, справиха се много добре, но ни липсваше голът", каза Пенев след срещата.

"Аз съм треньор, който обича агресивната игра, атакуващия футбол. Да сме близо до вратата на съперника, този футбол обичам. На това уча момчетата. Радвам се, че много бързо се адаптираха към това, което им се задава. Искам да ги похваля справиха се много добре", допълни той, цитиран от gol.bg.

"Мачът е отговорен ще продължим да играем по същия начин. Не се предаваме. Аз не се шегувам, говоря сериозно. Целите са поставени. В съблекалнята знаят за какво става въпрос и тренираме, работим", каза още Пенев.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК