Любо Пенев - начело на "червените" до лятото на 2022

Контрактът му е за 15 месеца

01.04.2021 | 12:54 Редактор: Жаклина Иванова
Любо Пенев  - начело на

Любослав Пенев е подписал договор с "ЦСКА" до лятото на 2022 година с опция за удължаване с още един сезон, съобщи "Тема Спорт". Контрактът му е за 15 месеца.

Договорът на доскорошния наставник на "червените“ Бруно Акрапович пък бе до 30 юни тази година, но се удължаваше автоматично, ако бе спечелил Купата на България и в същото време отборът не завърши по-назад от второто място в класирането.

Всички финансови отношения между босненския специалист и "ЦСКА" са изчистени, като той си е получил дължимото до последната стотинка. Не стоят така нещата обаче в отношенията на Бруно с "Локомотив Пд".

Акрапович днес трябва да напусне България. Ще го направи като рекордьор в турнира за купата с безпрецедентните 16 поредни успешни мача в турнира, в който така и никой не се наложи над водените от него отбори – "Локомотив Пд" и "ЦСКА". Във визитката на босненския специалист от периода му в България личат две купи, суперкупа и победа над Рома, пише gol.bg.

Любослав Пенев, подобно на Бруно, е твърд и сложен характер. Той веднага е поставил сериозни изисквания в "ЦСКА", с които всички на "Армията" трябва да се съобразяват.

Пенев е казал, че няма да прави компромиси с никой и с нищо. Той вече е запознал играчите с това, което иска от тях като дисциплина и организация. В следващите няколко дни ще проведе индивидуални разговори с всички футболисти в отбора.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК