Кралев изгледа на живо футболния двубой между “Камчиец” и “Аксаково”

Правим възможно най-доброто за района, заяви спортният министър

14.03.2021 | 19:44 Редактор: Никола Симеонов
Кралев изгледа на живо футболния двубой между “Камчиец” и “Аксаково”

Министърът на младежта и спорта и кандидат за народен представител от ГЕРБ-СДС във Варна Красен Кралев изгледа на живо футболния двубой между отборите на “Камчиец”- гр. Дългопол и “Аксаково”. Срещата е част от програмата на пролетния полусезон в “А” областна футболна група -Варна. Преди началото на мача Кралев подари спортни екипи и пособия на двата тима.

“Искам да благодаря на всички жители на Дългопол и Аксаково за подкрепата през последните шест години. Правим възможно най-доброто за района и се надявам през следващите четири години да продължим да градим и да работим за Вас, за Дългопол, за варненския регион и за България”, каза Красен Кралев преди старта на мача и пожела успех на футболистите.

Футболната среща се проведе на стадиона в града, за който ММС отпусна 19 900 лв. за ремонт на оградата, трибуните и съблекалните. Най-голямото село в община Дългопол – с. Цонево също ще разполага с ново игрище за минифутбол на стойност 152 909 лв, а в края на 2020 г. МС отпусна 318 000 лв. за ремонт на спортната зала в селото, както и 600 000 лв. за изграждането на нов физкултурен салон в с. Медовец.

В град Игнатиево предстои изграждането на спортна площадка за минифутбол и баскетбол на стойност 153 279 лв. Ново игрище за минифутбол ще бъде построено и в с. Бенковски, като отпуснатите средства за построяването му са 149 948 лв. Обектите са финансирани от ММС.

По време на посещението си Красен Кралев разгледа и изграждането на футболно игрище и фитнес на открито в града, за което ММС отпусна 185 806 лв.

Снимка: пресцентър спортно министерство

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК