Нов скандал между националите по плуване, размениха си остри реплики

Йосиф Миладинов и Калоян Лефтеров застанаха срещу Антъни Иванов

05.03.2021 | 12:00 Редактор: Ралица Братанова
Нов скандал между националите по плуване, размениха си остри реплики

Допинг скандалът в плуването доведе до ново напрежение и остри реплики между лидерите на националния отбор.

От едната страна застана осмият на Световно първенство Антъни Иванов, а от другата Йосиф Миладинов и Калоян Лефтеров. И тримата спечелиха квоти за Олимпийските игри в Токио през това лято.

"Няма да има нито истина, нито промяна. Всички са пили едно и също, който е хванат, хванат. Най-жалкото е, че очаквах повече от някои хора, които си мълчат и се крият, защото ги е страх. Няма как да бъдеш голям спортист, ако не си голям човек. Да се крият на Дианабад и това е. От тук нататък, ако ще и световни рекорди да направи някой, подготвял се по тези лагери, няма да повярвам, че е чист. Смешно е. Живи и здрави това е последният ми коментар по темата", написа Антъни Иванов във Facebook.

Другите двама с олимпийски квоти Йосиф Миладинов и Калоян Лефтеров се припознаха в думите и му отговориха.

"Кой се крие, смешник?! Вече прекаляваш с тези твои изказвания. Ако имаш нещо към нас или към мен ще чакам като си дойдеш да ми го кажеш в очите!”, написа Миладинов.

"От какво се крием ,не мога да разбера??? Повече не мога да слушам твоите изказвания. Никакъв морал!", написа на свой ред Лефтеров.

Вчера след заседание на Управителния съвет на федерацията стана ясно, че промени в треньорския щаб, както и в ръководството няма да има.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК