Кристиян Дойчев разби Жан-Пол Жако в битката им на SENSHI 7

Стигна се до технически нокаут в третия рунд

27.02.2021 | 19:25 Редактор: Ивет Арабова
Кристиян Дойчев разби Жан-Пол Жако в битката им на SENSHI 7

Кристиян Дойчев победи Жан-Пол Жако с технически нокаут в третия рунд на битката им на SENSHI 7. Двамата се изправиха във втората битка за вечерта в стил KWU SENSHI, категория до 85 килограма. Дойчев започна с лоу кикове, докато съперникът му използваше ръстовото си предимство и разчиташе на прави.

Минута след началото на сблъсъка българинът пласира атрактивно маваши, което прати в нокдаун Жако. Дойчев се възползва от разклатения си съперник и изсипа дъжд от юмруци по него.

В края на първия рунд Кристиян прати за втори път в нокдаун съперника. Жако пласира няколко единични удари, докато нашият представител се стремеше единствено да изгражда атаките си с комбинации.

Французинът се опита да изненада съперника си в началото на втората част, но Кристиян не изглеждаше респектиран. Българинът продължи да контролира темпото. Жако падна за трети път на ринга в средата на рунда, а след най-добрата атака на Дойчев в срещата последва и четвърти нокдаун. Това се случи 19 секунди преди края на частта, информира Boec.bg.

В момента, в който Жако стъпваше напред, Кристиян Дойчев пласира три много чисти удара. Французинът беше спасен от гонга.

Последва нова отлична акция в началото на третия рунд и реферът Петер Артс сложи край на спора, след като Жако беше във видимо неадекватно състояние.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК