Майката на Роналдиньо загуби битката с Ковид-19, Меси го подкрепи с трогващи думи

"Рони, нямам думи. Не мога да повярвам в това", написа звездата на "Барса"

22.02.2021 | 17:16 Редактор: Искра Ангелова
Майката на Роналдиньо загуби битката с Ковид-19, Меси го подкрепи с трогващи думи

Нападателят на "Барселона" Лионел Меси подкрепи бившия си съотборник Роналдиньо. В неделя майката на бившия бразилски футболист почина от усложнения, предизвикани от коронавирусна инфекция.

"Рони, нямам думи. Не мога да повярвам в това. Просто ти изразявам подкрепа, прегръщам теб и цялото ти семейство. Много съжалявам, да почива в мир”, написа Меси в Instagram, цитиран от БГНЕС.

През декември Роналдиньо съобщи, че майка му е настанена в реанимацията на болница с Ковид-19. Самият той се зарази с коронавирус в края на октомври.

Като част от футболния тим на "Барселона", Роналдиньо спечели Шампионската лига, стана двукратен победител в испанското първенство. Играейки за "Милан", той спечели италианското първенство. През 2004 и 2005 г. бразилецът бе признат за най-добрия играч в света от Международната футболна федерация (ФИФА), през 2005 г. получи наградата "Златната топка". 

С бразилския национален отбор Роналдиньо стана световен шампион през 2002 г. Общо изигра 97 мача за "Селесао" и вкара 33 гола.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК