Акрапович: Бяхме изненадани от решението на Ганчев

"Имаме план "В" и план "С" след Соу", заяви наставникът на ЦСКА

19.02.2021 | 15:26 Редактор: Искра Ангелова

Реакцията на случващото се е да продължим по същия начин. Това заяви старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович на пресконференцията си преди двубоя с "Черно море" от 18-ия кръг на Първа лига на стадион "Българска армия". Босненският специалист говори след новината в началото на седмицата, че финансовият благодетел на „червените“ Гриша Ганчев се оттегля от клуба.

Акрапович заяви, че отборът е готов за Черно море и реакцията на случващото се в клуба, е да продължи да влиза в единоборства, да показва агресия и да печели точки. "Готови сме, да имаме План Б, това е Кайседо, и План С, това е Бисмарк. Бяхме изненадани. Трябва да приемем ситуацията професионално. Надяваме се на положително развитие. Това е момент, който трябва да мине бързо. Мога да говоря за следващия мач. Благодаря на г-н Ганчев за това, което ми е дал. Искаме да продължим по същи начин“, започна наставникът на армейците.

"Играчите са позитивни, искат да се раздават още повече. Трябва да влизаме в единоборствата, да сме агресивни и да печелим точки. Ние можем само с наши действия да даваме позитивен отговор. Нашата реакция е да покажем истинското си лцие. ЦСКА е, пак повтарям, най-големият клуб в България и ще продължи да го показва и занапред", допълни той, цитиран от БГНЕС.

На въпрос относно раздялата с Валентин Антов и Али Соу и това как липсата им ще се отрази на ЦСКА, Акрапович сподели: "Само двама играчи ли? Вижте, играчи идват, други се продават, това е практика не само тук, но и на Балканите, а и в Европа. Нужни са средства, за да се издържа клубът. И сега имаме много силен отбор, това трябва да се показва всеки мач."

"Тибо Вион е универсален футболист, не искам да рискувам с Жеферсон, защото в студеното време при липса на достатъчно загрявка, контузията му може да се влоши. Бисмарк се раздава много, наистина, другата седмица се надявам всичко да приключи с регистрацията му. Аз пускам най-силен състав без значение кой с колко жълти картони е и дали виси за следващия мач. Ако се притесняваме от това, то ще се стигне и до пето официално предупреждение", завърши босненецът преди домакинството на Черно море в събота, 20 февруари, от 17:30 часа. 

Снимка: Lap.bg.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК