Изненада ли е оттеглянето на Гриша Ганчев от ЦСКА?

Той благодари на цялата армейска общност

16.02.2021 | 19:17 Редактор: Искра Ангелова

Гриша Ганчев е категоричен в намерението си да се оттегли от управлението на ЦСКА. А решението му дойде късно вечерта в понеделник.

И изглежда като отговор на позицията, разпространена от фенската организация "Offenders", която обвини ръководството на "армейците" в преследване на паралелни финансови цели.

Решението за напускането му е изненадваща, предвид силния сезон, който прави отборът, както и приходите, които бяха осигурени от участието в груповата фаза на Лига Европа и трансферите на водещи фигури, като Валентин Антов и Али Соу.

Но именно продажбата на гамбиеца предизвика реакцията на фракцията "Offenders".

Според източник на Bulgaria ON AIR във вход вече е процедурата по изчистване на ЦСКА към фирми на Ганчев и Инджов.

Пред "Топспорт" Ганчев благодари на цялата армейска общност и обяви, че прекратява дейността си в клуба. На въпрос дали само поведението на ултрасите е повлияло на решението на Ганчев, изпълнителният директор Пламен Марков отговори: "Мисля, че г-н Ганчев води сериозни битки на различни фронтове, свързани с бизнес, дела, които има заведени срещу него."

А новината за оттеглянето беше потвърдена и пред Bulgaria ON AIR от човек, близък до клуба. Двамата бизнесмени не бяха открити за коментар.

Вижте повече в репортажа на Моника Симеонова.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
!
преди 3 години
"Гриша Ганчев е най-добрият собственик на ЦСКА в последните 10-12 години. Би било пагубно за клуба, ако той си тръгне от "Българска армия". В най-тежките времена за ЦСКА той беше единственият, който излезе и се бори една легенда да не изчезне от картата. Мнозина искаха да закрият нашия отбор, защото им е трън в очите. Но Ганчев не позволи това да се случи. Познавам го от времето, когато играех на "Червено знаме", а той беше в борбата. Истинска вълча порода, която обича ЦСКА" Стойчо Младенов Сигнализирай за неуместен коментар