Крушарски отсече: "Локо" (Пд) ще диша спокойно в следващите 50 години

Собственикът на клуба иска юноши с български левчета

10.02.2021 | 12:22 Редактор: Тодор Петров
Крушарски отсече:

Собственикът на "Локомотив" (Пловдив) Христо Крушарски увери, че в следващите 50 години клубът ще диша спокойно, защото е финансово осигурен.

"Локомотив скоро ще си покаже главата над водата. Проблемите са в целия свят. Не са само на Христо Крушарски. Финансовите проблеми тепърва ще се задълбочават. Търговията се свива. От това, че човек не може да пътува се губят милиони. Ние сме железобетонна стена. Вярваме си един на друг и нито аз съм излъгал някой, нито друг ме е излъгал", заяви Крушарски, цитиран от gol.bg.

"Есента ще има минимум два терена. Защо Локомотив няма нови попълнения? Защо не задавате въпроса защо няма българи в отбора? Тук минаха 20 души. Колко останаха? За това имаме шест юноши и започваме да налагаме само юноши. Нашите юноши не са по-лоши от тези, които идват на килограм", посочи той по време на представянето на нов клубен спонсор.

"В Локомотив има 16 основни играчи, от които пет са на скамейката. Досега бяха 20 на скамейката с евро заплати. Сега ще са юношите с български левчета. Мисля, че резултатът ще е по-добър', каза още собственикът на "Локо".

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК