"Лудогорец" продължава с добрите игри в Турция: 2:1 срещу "Динамо" (Киев)

Успехът е още по впечатляващ от факта, че бе постигнат след пълен обрат

30.01.2021 | 19:15 Редактор: Радостина Димитрова

"Лудогорец" продължава с добрите игри в Турция. Родният шампион спечели втора победа в проверките след 2 на 1 срещу "Динамо" (Киев).

Успехът е още по впечатляващ от факта, че бе постигнат след пълен обрат. "Динамо" (Киев) започна по добре срещата и в 23-а минута откри резултата.

Ситуацията бе доста нелепа - атака отляво на украинския тим завърши с центриране, Вердон изчисти топката, но тя рикошира в крака на вратаря Ренан и влезе в мрежата.

"Лудогорец" успя да отговори в края на полувремето. Попадението също бе плод на грешка този път в защитата на "Динамо". При остро центриране на Текпетей вратарят на украинския гранд - Бушчан не се намеси добре и не успя да улови топката, тя попадна в Каули, който я прати без проблеми в опразнената врата.

Добрата игра на българския шампион продължи и през втората част и десет минути след нейното начало пълният обрат бе факт. След корнер, изпълнен от Десподов, най-съобразителен се оказа Жосуе и попадението му донесе втора победа на "Лудогорец" в контролите след тази срещу сръбския "Бачка топола". 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК