Дъщерята на Марадона с трогателно послание към баща си

"Унищожена съм, но ще продължа напред", написа Далма в социалните мрежи

27.11.2020 | 21:56 Редактор: Ралица Братанова
Дъщерята на Марадона с трогателно послание към баща си

 Дъщеря на Диего Марадона - Далма се сбогува с баща си с емоционално послание в профила си в Instagram. 

"Винаги съм се страхувала много от смъртта си, но не и днес ... защото знам, че това ще бъде момента, в който ще те видя отново и ще те прегърна отново!

Вече ми липсваш татко! Ще трябва да издържа тук, без онази част от сърцето си, която ти отнесе вчера със себе си! Ще те обичам и защитавам цял живот, защото ти благодаря за споделения с тебе живот! Унищожена съм, но ще продължа напред! Изчакай ме там. Обичам те татко!

Ще те обичам и защитавам цял живот. И ако внучката ти иска да ти се обади чрез видеообаждане, ще умирам вътрешно, но бъди спокоен, че ще й кажа точно кой си бил, кой си и кой ще бъдеш завинаги! И тя те обича. Не беше трудно да те обичам.

Събирам парчетата и не мога да си представя как ще бъде животът ми без теб ... НЕ МОГА ... Но ето ме с най-добрия съпруг в света и една дъщеря, което ще ме принуди да продължа напред! Животът е кратък, така че до скоро! Нося ти маргаритки за твоите футболни калци и моля, погледни ме отново с онази любов, която виждаш на снимката! Обичам те завинаги!", пише в поста си в социалните мрежи тя.

Снимка: Instagram

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК