Любо Пенев е далеч от ЦСКА, поискал е цялата власт

Няма да приема съвети за селекцията и кой да играе

05.11.2020 | 15:16 Редактор: Тодор Петров
Любо Пенев е далеч от ЦСКА, поискал е цялата власт

Любослав Пенев е готов да се завърне в ЦСКА само при условие, че поеме цялата власт на "Армията". В последните дни името на Ел Голеадор отново се завъртя като основен вариант за "червените", които търсят постоянен треньор след освобождаването на Стамен Белчев.

Ръководството на ЦСКА се е спряло на няколко имена, предимно чужденци. Любимецът на публиката Стойчо Младенов изобщо не е разговарял с представители на клуба, а мисията за връщане на Любо също далеч няма да е лесна. Преди една година Пенев си тръгна скандално от "Армията" след конфликт с ръководството и отпадане от "Ботев" (Пд) за Купата. Тогава Любо намекна за вмешателство на ръководството в работата му и призна, че е огорчен.

Именно това е една от основните причини вероятността той да се завърне на "Армията" да е минимална, пише "България днес". Пенев иска да контролира всичко около първия отбор - от диетата на футболистите до избора на стартов състав. 

Той не иска да приема никакви съвети кой трябва да играе и кой да търка пейката. Освен това Пенев иска да има решаваща дума за селекцията в клуба, докато в последните години наставникът не е особено голям фактор при окомплектоването на състава. Основна роля за нея има главният мениджър Стойчо Стоилов.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК