Моуриньо: "Локо" ни поставиха в опасност и тежка ситуация

"Трябва да напуснат надпреварата с високо вдигнати глави", заяви треньорът на "Тотнъм"

17.09.2020 | 23:15 Редактор: Искра Ангелова
Моуриньо:

Мениджърът на "Тотнъм" Жозе Моуриньо поздрави играчите на "Локомотив" (Пловдив) след победата на неговия тим с 2:1. "Черно-белите" поведоха в резултата, но допуснаха обрат в края на мача.

"Поздравявам "Локомотив" - дадоха всичко от себе си заслужават тотален респект. Не играха, както го правят в България. Биха се здраво и се опитаха да не допуснат попадение. Успяха да отбележат и беше много опасен мач. Поставиха ни в опасност и тежка ситуация. Поздравления за тях. Единствено съжалявам, че нямаше хора тук. Хората, които ги видяха, че спечелиха Купата заслужаваха да ги видят срещу "Тотнъм", допълни специалния, цитиран от gol.bg.

"Локо" трябва да напуснат надпреварата с високо вдигнати глави. Много хора си мислеха, че ще дойда с резерви, но не беше така. Ако имаше два мача, щеше да е различно. Ние така или иначе трябва да свършим работата си Един мач е много рискован, но ние трябва да даваме всичко, защото имаме амбиции за груповата фаза. Знаехме, че ще бъде тежко и беше така", категоричен е Моуриньо.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК