"Лудогорец" представи новото си попълнение - Оливие Вердон

Централният бранител заяви, че е чувал само хубави неща за проекта на "орлите"

10.09.2020 | 20:17 Редактор: Ралица Братанова

Новото попълнение на "Лудогорец" Оливие Вердон беше официално представен от спортния директор на клуба Георги Караманджуков. Централният бранител, който ще играе с номер 24 на гърба си заяви, че е чувал само хубави неща за проекта на "орлите" и че това безспорно е най-добрият отбор в България.

"Искам да давам винаги най-доброто от себе си, но най-важното е да показваме израстване като колектив", започна бранителят.

"Това е най-добрият отбор в България - винаги играе в Шампионска лига и Лига Европа и е шампион редица пъти наред. Познавам и други играчи, които са били тук и целта ми е да се развия индивидуални, както и да помогна на отбора. Готов съм за игра, имам много добри съотборници, които ми помагат от първия ден. Първата ни задача е да спечелим през уикенда и чак след това ще мислим за мача в Лига Европа.

Играл съм с Джонатан Кафу в Бордо, така че имахме добри взаимоотношения и той ми каза някои хубави неща за клуба. Готов съм за игра да, работим здраво с нашите съотборници с за мача през уикенда", допълни Вердон.

Снимка: ПФК Лудогорец

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК