Звездата на Уелс е аут за мача с България

Още трима футболисти отпаднаха от състава за предстоящите двубои на тима

31.08.2020 | 12:58 Редактор: Ивет Арабова
Звездата на Уелс е аут за мача с България

Аарън Рамзи и Дейвид Брукс са сред четиримата футболисти на Уелс, които отпаднаха от състава за предстоящите двубои от Лигата на нациите срещу Финландия и България през тази седмица.

Полузащитникът на "Ювентус" Рамзи и крилото на "Борнемут Брукс", който пропусна по-голямата част от миналия сезон заради травма на глезена, се присъединяват към защитника на "Бристъл Сити" Ашли Уилямс и нападателя на "Лийдс" Тайлър Робъртс в списъка с отсъстващи, обявен от местната футболна асоциация в неделя вечер.

"Борнемут" потвърди липсата на Брукс заради контузия в глезена, която не му позволи да играе в предсезонната контрола срещу "Бенфика" в неделя.

Нападателят на "Ливърпул" Бен Уудбърн и полузащитникът на "Нотингам Форест" Бренан Джонсън бяха добавени към състава. Оригиналният списък, обявен във вторник, включваше първи повиквателни за мъжкия отбор за десния бек на "Ливърпул" Неко Уилямс и централния халф на "Суонзи" Бен Кабанго, информира БНР.

Националният отбор на Уелс се завръща към действие тази седмица за първи път след класирането си за Евро 2020 миналия ноември. Тяхната кампания в Лигата на нациите стартира с визита на Финландия в четвъртък, преди тимът да домакинства на България в Кардиф три дни по-късно. Република Ирландия е последният отбор в Лига Б, група 4.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК