Зрелищни битки и победи: Ето как премина SENSHI 6

Даниел Гецов не остави шансове на казахстанеца Нурликхан Садвокасов в откриващата битка

21.08.2020 | 21:33 Редактор: Юлия Христова
Зрелищни битки и победи: Ето как премина SENSHI 6

Даниел Гецов не остави шансове на казахстанеца Нурликхан Садвокасов в откриващата битка на шестата бойна галавечер SENSHI.

Състезателят на клуб "Армеец" спечели по правилата на KWU FULL CONTACT в категория до 75 килограма.

Драгомир Петров буквално преби от бой Омар Магомедов на SENSHI 6 в Камчия. Двубоят бе по правилата на KWU FULL CONTACT в категория до 70 килограма.

Българският боец имаше изявено предимство срещу своя съперник, а в първи рунд вкара редица точни попадения.

Във втория рунд Петров успя да прати своя съперник в нокдаун. След изправянето му продължиха сериите от точни удари, но дагестанецът не се предаде и оцеля и в този рунд.

В трети рунд боецът от Сливен отново имаше предимство. Магомедов опитваше да се съвземе, но сериите на Петров ставаха все по-добри и точни. С отлична игра с ръце и няколко поредни пласирани удара в лицето на Магомедов реферите прекратиха мача.
Магомедов, който вече е ветеран на международната бойна верига SENSHI, е национален и европейски шампион за мъже по карате киокушин.

Петров е четирикратен първенец на родината ни, двукратен европейски шампион и бронзов медалист от европейско първенство.

Петър Стойков разби Андрю Търланд-Торнадото на SENSHI 6 в Камчия. Така българинът остава непобеден след съревнованието по правилата на KWU SENSHI в категория до 70 килограма.

Англичанинът стъпи много смело, но първите атаки на Стойков в клинча сериозно го притесниха. Непобеденият българин показа защо е едно от лицата на SENSHI и пласира няколко страховити попадения. „Торнадото“ беше сериозно разклатено от лактите на Стойков, който е специалист и в муай тай. На лицето на Търланд се отвори аркада в края на първата част.

Във втория рунд Петър Стойков продължи да пласира удари, в един момент се породиха съмнения, че е счупил носа на опонената си. Торнадото пък започна да предприема рискове, но българинът пласира отлични контри.

В третия рунд Стойков прати в нокдаун Търланд, по-късно го свали на пода за втори път, но по някакво чудо островитянинът оцеля.

Така Стойков остава с пълен актив от победи на международните галавечери SENSHI и продължава да радва феновете си с отлични игри. Със своите вече пет участия и седем успеха в елитната верига, Стойков е боецът с най-много победи на арената на SENSHI.

Състезателят на СК "Армеец" Николай Йоргов победи с нокаут още в първия рунд представителя на Великобритания Хари Хил на галата SENSHI 6.

Срещата им се проведе в категория до 80 кг. по правилата на KWU Full Contact.

Йоргов започна с тежки удари още с първия гонг, което показа какъв ще бъде изходът от двубоя. Британецът бе пратен в нокдаун още в десетата секунда, а малко по-късно мачът приключ след серия тежки удари на Йоргов

Родният ас е сребърен медалист от Световното първенство по муай тай WMF през 2019 и от Световното първенство по карате киокушин KWU (2013). Освен многократен републикански шампион, Йоргов е шампион на Япония през 2011 и сребърен медалист по Шинкен шобу (2012).

Атанас Божилов спечели и реванша с Алин Кимпан на SENSHI 6. Двамата отново предложиха много зрелище на феновете, а вторият сблъсък пак беше спечелен от капитана на националния отбор по кикбокс.

Наката спечели по правилата на кикбокса стил К-1 в категория до 75 килограма.

Дагестанецът Мерей Суюнов победи със съдийско решение французина Жан-Пол Жако на SENSHI 6 в Камчия. Двамата премериха сили по правилника на KWU FULL CONTACT в категорията е до 85 килограма.

Феновете на SENSHI се насладиха на битка между двама от топ бойците в дисциплината.

Двубоят бе много отворен, като бойците не се проучваха нито за миг. Бойците постоянно разменяха удари и действаха с различно преимущество. Суюнов постепенно наложи своята воля и взе предимство. На няколко пъти той вкарваше добри серии в главата и тялото на своя френски съперник. В последния трети рунд дагестанецът прати два пъти в нокдаун Жако и заслужено получи победата от съдиите след последния гонг.

Жан-Пол Жако триумфира на the V-World Championship (2019). Трикратен европейски шампион е (2016, 2018 KWU, EFKO 2020), двукратен V европейски шампион (Ренгокай 2012, 2015), има второ място на IFK Купа на Европа през 2008 година.

Мерей Суюнов е световен шампион по карате за 2015, 2018 и 2019. Шампион е на Азия за 2016 и 2018 година. Освен това е първенец на страната си и Заслужил майстор на спорта. Зад гърба си има 23 години тежки карате тренировки.

Едуард Алексанян и Никола Тодорович направиха изключително интересен и оспорван двубой на SENSHI 6. Срещата бепо правилата на К-1 в категория до 80 килограма, а съдиите присъдиха успеха на сърбина с 2:1 гласа.

Двубоят бе много оспорван и отворен. Бързите размени зарадваха зрителите, а Алексанян и Тодорович доказаха класата си. С поделено предимство преминаваше всеки един рунд, а зрелищните удари с крака и ръце се понравиха на всички. Все пак сърбинът имаше леко предимство и заслужено спечели двубоя след последния гонг.

Никола Тодорович е световен шампион по кикбокс за младежи. Победител е в редица национални и международни галавечери и турнири. Шампион е на Сърбия и е сред най-талантливите бойци на съседката ни.

Едуард Алексанян е един от амбициозните български бойци. Варненецът е многократен шампион на България по кикбокс за аматьори в стил К-1 и"лоукик“. Миналата година извоюва победа с нокаут срещу Яну "Канибала“ да Круз по време на галата Savages Kickboxing и грабна пояса на веригата.

Богдан Шумаров победи Милош Байович в изключителен двубой от SENSHI 6 в Камчия. Срещата бе по правилата на кикбокса в стил К-1, категория до 75 килограма, а българският боец надделя със съдийско решение.

Шумаров и Байович се атакуваха от първия гонг и предложиха зрелищни удари. Надмощието бе поделено, но българският боец все пак успяваше да пласира повече точни удари. Във втори рунд на два пъти се стигна до бързи размени на удари, а на моменти изглеждаше, че някой взема предимство. В крайна сметка обаче до нокаут не се стигна. След последния гонг съдиите вдигнаха ръката на Богдан.

Състезателят на СК „Боил“ Шумаров записа четвърта победа на ринга на SENSHI.

В предишното си участие на SENSHI 5 Шумаров спечели вакантната европейска титла на WAKO PRO в стил К-1, категория до 75 кг. Той има и европейски пояс на WAKO PRO в стил К-1, категория до 71,800 кг.

Германецът Сергей Браун победи Даниел Маноле (Румъния) на международната бойна галавечер SENSHI 6 в Камчия.

Майсторът на киокушин карате триумфира в категория до 80 кг по правилата на KWU FULL CONTACT.

Маноле стартира агресивно срещу именития си съперник. Неволен непозволен удар попадна в чатала на румънеца. Срещата беше спряна, а публиката аплодира боеца от северната ни съседка.

Все пак Браун се оказа твърде сериозен съперник за Маноле и срещата приключи набързо с технически нокаут.

Андрей Чехонин победи само за няколко секунди Мадалин Могос от Румъния на SENSHI 6 в Камчия. Двубоят бе по правилата на KWU FULL CONTACT в категория до 85 килограма и завърши с нокаут.

Чехонин атакува с крака и серии веднага след първия гонг своя съперник. Един от ударите му попадна в крака на Могос, той се строполи на земята и срещата приключи. Наложи се намесата на лекарския екип, а съмненията бяха за счупен крак на румънеца.

Чехорин получи приза за нокаут на вечерта.

Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI. 

SENSHI 6 се провежда със съдействието на ЗАД „Армеец“,  Max Sport и М Кар Груп.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.bg, Boec.com, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Kwunion.com, Superkarate.ru, Rsbi.ru.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК