Даниел Гецов ще излезе срещу Нурликхан Садвокасов на SENSHI 6

Българинът ще има тежък съперник на международните галавечери в Камчия

20.08.2020 | 11:25 Редактор: Юлия Христова
Даниел Гецов ще излезе срещу Нурликхан Садвокасов на SENSHI 6

Шесткратният републикански шампион по кикбокс Даниел Гецов ще излезе срещу Нурликхан Садвокасов на SENSHI 6.

Българинът ще има тежък съперник на международните галавечери този петък (21 август) в Камчия.

Битката им ще се проведе по правилата на KWU FULL CONTACT (позволени са: всички боксови удари, спининг бек фист; всички ритници; един удар с коляно в главата след захват с две ръце; клинч до 5 секунди; подсечки; захват на крака и удар, без дърпане или бутане на противника) и ще бъде в категория до 75 кг.

Гецов e шесткратен републикански шампион в стиловете К-1, "лоу кик“ и "фул контакт“. Преди пандемията набра сериозна инерция, като в рамките на 12 месеца записа три победи на професионалния ринг. Два от успехите му бяха на "Pro Fight“, а един в SFC.

Садвокасов е бронзов медалист от Световното първенство на KWU (Световен киокушин съюз), което се проведе в края на 2019. Азиатски шампион е по куокушин за предходната година, а във визитката си има редица титли при юношите. Има реноме на амбициозен и корав боец.

Всичко най-интересно около бойното шоу можете да откриете на нашия сайт Boec.BG или на уебсайта на SENSHI – senshi.com, както и в социалните мрежи на веригата facebook.com/senshigala и instagram.com/senshi.gala.

Галавечерта ще се излъчва на живо както в България на Boec.BG и по Max Sport, генералния спонсор на събитието, така и в цял свят по американската онлайн телевизия FITE TV и на Boec.COM.

Медийни партньори на SENSHI 6 са Bulgaria ON AIR, Boec.BG, Boec.COM, FITE TV, Topsport.bg, Webcafe.bg, Gol.bg, Superkarate.ru, kwunion.com, Rsbi.ru.

Шестото издание на международната галавечер SENSHI ще се проведе под звездите, при спазване на всички мерки на здравните власти, като всички от участниците и треньорите ще бъдат допуснати в страната след предоставяне на отрицателни PCR тестове.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК