Белчев: Моментът е труден, но знам с какво се захващам

"Разбрах, че ще ставам треньор на ЦСКА след финала", коментира той

03.07.2020 | 14:51 Редактор: Искра Ангелова

Стамен Белчев бе представен като старши треньор на ЦСКА на официална пресконференция. На нея наставникът на "армейците" заяви, че е наясно със ситуацията в ЦСКА и знае каква отговорност поема.

"Емоциите са големи. Моментът е труден, но то винаги е било така. Очаква ни работа. Знам с какво се захващам, знам къде идвам и какво ме очаква. Няма нужда от много приказки", каза Белчев.

Треньорът на "армейците" сподели, че не е имал предварителни разговори с ръководството, а те са влезли в контакт с него след загубения финал за Купата на България.

"Това са спекулации. Разбрах, че ще ставам треньор на ЦСКА след финала", отсече той.

На въпрос дали е доволен от футболистите, с които разполага и дали ще вземе участие в селекцията на отбора, Белчев отговори: 

"В момента съм доволен от футболистите, които има. Лошото е, че има наказани и контузени. Колкото до селекцията - както знаете, има трима футболисти, със сигурност ще има и други".

Новият старши треньор на ЦСКА изрази увереността си, че неговият тим ще спечели квота за евротурнирите. 

"Аз съм сигурен, че отборът ще спечели квота и ще играе там, където му е мястото", категоричен е Белчев.

Първото сериозно изпитание пред Стамен Белчев е предстоящият двубой с "Лудогорец". Треньорът сподели, че ще направи всичко възможно ЦСКА да спечели мача.

Вижте повече във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК