Директорът на Adria Tour: Григор може да се е заразил в България

Хърватинът Борна Чорич също е заразен с Ковид-19

22.06.2020 | 11:35 Редактор: Тодор Петров

Директорът на Adria Tour Джордже Джокович изрази съжаление, че Григор Димитров е болен от коронавирус, но заяви, че не знае как и къде българинът се е заразил.

"Получихме информация от мениджъра на Григор, че е бил тестван позитивно в Монако. Много съжаляваме за това. Опитахме се и спазихме всички мерки, разпоредени от правителството на Сърбия, както и това на Хърватия. Направихме всичко необходимо. За съжаление, Григор е позитивен", каза най-малкият брат на Новак Джокович.

"Организирахме всички, които са били в контакт с Григор Димитров да бъдат тествани. Преди да дойде в Задар Григор беше в своята родина. Не знаем дали той е бил заразен там, но тествахме всички, които са били в контакт с него. Държим връзка с Григор и неговия мениджър. Надяваме се, че той ще се възстанови бързо и му желаем всичко най-хубаво", допълни Джордже Джокович пред сръбски медии.

Хърватският тенисист Борна Чорич, който взе участие в Adria Tour, също е дал положителна проба за коронавирус. Това призна самият той с пост в социалните мрежи.

"Искам да ви информирам, че дадох положителен тест за Ковид-19. Искам да направя всичко, за да бъда сигурен, че всеки, който е бил в контакт с мен през последните дни, е тестван. Съжалявам много за всяка вреда, която е възможно да съм причинил. Чувствам се добре и нямам симптоми. Пазате се и бъдете здрави. Изпращам много любов за всички ви", написа Чорич.

Вижте повече по темата във видеото.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК