Отборите от родното футболно първенство подновиха тренировки

Играчите на "Левски" също бяха на Герена, въпреки неясното бъдеще на клуба

15.05.2020 | 21:01 Редактор: Ивет Арабова

Рестарт на футбола в България. Днес всички отбори в родното първенство подновиха тренировки, като играчите на намиращия се в криза "Левски" също се явиха за занимания. 

Футболистите на "Левски" стартираха занимания на Герена под зоркия поглед на треньора Петър Хубчев, изпълнителния директор Павел Колев, спортния такъв Ивайло Петков и шефа на ДЮШ Йончо Арсов. При строго спазване на противоепидемичните мерки те бяха разделени на 2 групи от по 5 човека и заложиха на бегови упражнения. Въпреки това ситуацията относно бъдещето на "сините“ все още остава неясна. 

В ЦСКА също стартираха тренировки, но заниманията бяха закрити за медии, при спазване на всички изисквания за безопасност. Единственият липсващ в състава на "червените“ беше Тиаго Родригез, който се прибра наскоро от родината си и в момента е под 14-дневна карантина карантина. 

И шампионът на България "Лудогорец" поднови тренировки, като тази сутрин тимът проведе занимание на малки групи на тренировъчната база. Участие в упражненията не взеха играчите, които в момента са под карантина след завръщане от чужбина.

Вижте повече в репортажа на Десислава Францова.

Снимка: Lap.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК