Гришо се забавлява, демонстрирайки перфектна форма (ВИДЕО)

Гарет Бейл се включи в едно от предизвикателствата в социални мрежи

27.04.2020 | 14:40 Редактор: Тодор Петров

По време на изолацията някои спортисти опитват да поддържат добра форма, докато други търсят нови начини за забавление. Едни от тях е и Григор Димитров. 

Най-добрият ни тенисист продължава да показва перфектна физическа форма. Той не спира да тренира, а последните упражнения, които показа в социалните мрежи, са едновременно сложни, но по всичко изглежда и забавни за него. 

Колега му Александър Зверев пък реши да опита нещо нестандартно. Първата ракета на Германия се захвана с ново хоби, докато сезонът в тениса е на пауза. Той изпробва уменията си по голф, които не са особено големи, както си личи от видеото. 

Уроци по голф съвсем спокойно може да му предаде друга звезда, но в света на футбола. Известният с хобито си Гарет Бейл все пак показа, че по време на пандемия не губи и футболна форма, а вместо топка реши да използва малък глобус. Така той се включи в едно от предизвикателствата в социални мрежи, като условието е всеки участник да изпълни любимо действие, свързано с цифрите 2 и 6 или 26.

Вижте повече във видеото.

Снимка, архив: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

В момент като този социалната изолация се явява изключително важен фактор, който е ключов за превенцията на обществото. Bulgaria ON AIR апелира всички, които имат възможност - бъдете #ОтговорниВкъщи.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК