Атанас Божилов и опонентът му в словесен двубой дни преди SENSHI

Това ще е една от ключовите срещи на SENSHI 4

17.10.2019 | 11:20 Редактор: Юлия Христова
Атанас Божилов и опонентът му в словесен двубой дни преди SENSHI

Малко по-малко от 10 дни преди четвъртата бойна галавечер SENSHI във Варна, капитанът на националния ни отбор по кикбокс Атанас Божилов и съперникът му от Беларус Павел Правашински си размениха предизвикателни реплики в социалните мрежи. Беларуският кикбоксьор се закани, че е готов на 100% да дойде в България и да победи Божилов.

"На 26 октомври идвам в България. Предстои ми бой, който въобще няма да е лесен, но аз съм готов на 100%. Атанас, ти готов ли си за мен? Хайде да покажем една хубава битка“, заяви Правашински във видеобръщение към родния ас. Божилов, обаче, не му остана длъжен. „Чувам, че си готов за мен. Аз също съм готов за теб. Чакам те на 26 октомври във Варна на SENSHI, за да разберем кой е по- добрият боец“, отговори капитанът на националния ни отбор по кикбокс в свое видео.

Двубоят между Атанас Божилов и Павел Правашински ще е една от ключовите срещи на SENSHI 4. Двамата ще се изправят на арената на галата по правилата на К-1 в категория до 75 кг. Бойното шоу е на 26 октомври от 19 часа в зала "Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна. Специално за галата у нас ще пристигнат холандската кикбокс легенда Петер Артс и четирима от неговите най-добри състезатели, които ще се бият на SENSHI. Сред специалните гости ще бъде и четирикратният шампион на К-1 - Ернесто Хуст.

Четвъртото издание на спортното шоу ще предложи 12 киокушин и кикбокс сблъсъка на ринга между бойци от близо 10 страни. За пръв път на SENSHI ще се проведе и женски двубой на арената. Световната ни и европейска шампионка по кикбкокс и муай тай Теодора Кирилова ще се изправи срещу непобеждавана до момента състезателка от Русия. VIP маси и билети за зрелищната гала могат да се закупят както от касите на залата, така и от мрежата на Eventim.bg.

Билетите са на цени от 10 и 20 лв.

SENSHI се провежда със специалната подкрепа на Националната лотария и ЗАД "Армеец", както и със съдействието на агенция за недвижими имоти "Комфорт Брокърс" "България Ер" и М Кар Груп.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК