Сашо Евстатиев застана пред камерата на BOEC.BG преди дебюта си на SENSHI

ММА боецът ще се изправи срещу Андрей Котов от Казахстан

15.10.2019 | 13:09 Редактор: Ивет Арабова

Един от силните ни ММА бойци и многократен шампион - Александър Евстатиев, ще направи своя дебют на професионалната арена на SENSHI. 
Евстатиев даде интервю пред камерата на предаването BOEC.BG по Bulgaia ON AIR.

"В момента влизам в най-тежката част от подготовката - последните три седмици, здрави тренировки. Чувствам се готов", каза Евстатиев. 

На 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна черният ни колан по карате ще се изправи срещу световния шампион по киокушин от Казахстан Андрей Котов.  Сблъсъкът между двамата ще е в категория до 75 кг по правилата на Професионалната лига на Световния киокушин съюз. 

"Гледал съм го на предишното SENSHI, гледах и други негови срещи. Има опит, но аз имам по-голям опит в бойните спортове. Той се е занимавал само с карате киокушин, а аз съм минал през киокушин, кикбокс, муай тай, състезавам се професионално по ММА. Затова смятам, че опитът е на моя страна", обясни Евстатиев.

Той допълни, че едно от най-големите му предимства при двубоя на 26 октомври ще бъде фактът, че ще се бие пред родна публика. "Ще имам подкрепата на Варна", заяви той.

Цялото интервю на предаването "BOEC.BG" с един от силните ни ММА бойци и многократен шампион - Александър Евстатиев, вижте във видеото.

SENSHI се провежда със специалната подкрепа на Националната лотария и със съдействието на агенция за недвижими имоти"Комфорт Брокърс".

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК