SENSHI с поредно признание, дебютира и в Русия

Ян Соукуп и Тимур Гасташев, ще премерят сили в киокушин мач

02.10.2019 | 22:27 Редактор: Тодор Петров
SENSHI с поредно признание, дебютира и в Русия

Набиращата сериозна популярност бойна верига SENSHI получи поредно признание. Двама доказани бойци – Ян Соукуп и Тимур Гасташев, ще премерят сили в киокушин мач по правилата на KWU SENSHI.

Най-добрият чешки каратист и двукратният световен шампион се срещат на 1 ноември в "Лужники Спортс Палас" (Москва), като са част от зрелищната гала "Битва Чемпионов 11: Школа против школы".

Соукуп е европейски шампион, сребърен медалист от Световното първенство и първенец на престижната надпревара "All Japan". Гасташев е познат у нас – спечели първото издание на "SENSHI Cup" товя лято в Камчия при 95-килограмовите. Освен това е световен и европейски шампион.

Главен съдия ще бъде Сенсей Александър Пичкунов, който е генерален секретар на най-голямата киокушин организация KWU. Легендарният боец има финал на световните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година. 

Той е и бронзов медалист от Световното първенство по карате киокушин през 2005, сребърен медалист от първенството на Русия по киокушин през 2004 и победител в Купата на Русия по киокушин от 2001 г.

Четете повече по темата в Boec.bg

Харесайте страница ни във Facebook ТУК