Oфициално: Люпко Петрович застава начело на ЦСКА

Досегашният главен треньор Добромир Митов остава помощник

21.07.2019 | 17:05 Редактор: Василена Василева
Oфициално: Люпко Петрович застава начело на ЦСКА

Промените в ЦСКА след шокиращата загуба с 1:3 от Черно море вчера вече са факт. От днес старши треньор на “червените” ще бъде Люпко Петрович, а досегашният наставник Добромир Митов остава в щаба на сърбина като помощник. 

"Люпко Петрович застава официално начело на ЦСКА като старши треньор. Досега опитният специалист имаше ролята на консултант в клуба, но от днес ще ръководи мачовете, тренировъчния процес и всичко, свързано с подготовката на червените като наставник. Добри Митов ще продължи работата си в щаба като помощник, заедно с досегашните си колеги Милош Крушчич, Ивайло Станев, Ивайло Петров и Кирил Динчев", обявиха от ЦСКА. 

"Проведохме сериозен разговор с играчите. Най-важното в този момент е отборът да заиграе като колектив. Футболистите трябва да осъзнаят, че от подобна ситуация се излиза, ако са задружни и си помагат на терена. Който се мисли за звезда, не тича, не се бори и не се раздава на терена, няма да играе. Играчите да не мислят за себе си, а да защитят честта на клуба и да се отблагодарят на публиката за подкрепата. Труден момент за всички, който ще се преодолее само с победи и по-добри игри и резултати. Затова обаче ще трябва дисциплина във всички аспекти и най-вече - голямо сърце за предстоящите трудни битки", бяха първите думи на Люпко Петрович.

Снимка: Lap.bg

Oще новини от света на спорта четете в Gol.bg

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК