Ганиела Ангелова бе водещ и подкрепи Олимпиадата на бизнес лидерите

Водещата на „Денят ON AIR“ и „Опорни хора“ по Bulgaria ON AIR застана зад инициативата на Българския форум на бизнес лидерите за поредна година

09.07.2018 | 14:24 Редактор: Даяна Попова
Ганиела Ангелова бе водещ и подкрепи Олимпиадата на бизнес лидерите

Водещата на предаванията „Денят ON AIR“ и „Опорни хора“ по Bulgaria ON AIR Ганиела Ангелова бе водеща на Олимпиадата на Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Спортното събитие се проведе на 7 юли в Англо-американското училище в София. Участниците във форума премериха сили в различни групови и индивидуални спортни дисциплини, сред които футбол, баскетбол, волейбол, тенис на маса, канадска борба и др.  

Ганиела Ангелова подкрепя дейността на Български форум на бизнес лидери и за поредна година бе водещ на забавното спортни състезание.

Водещата на Bulgaria ON AIR има над десетгодишен опит в телевизионната журналистка. Автор е на документални филми, а в портфолиото си има и знакови интервюта със световноизвестни артисти. В предаването „Опорни хора“ всяка събота Ганиела Ангелова представя интересни личности със силно влияние върху обществения живот в България. От април тя е водещ и на предаване „Денят ON AIR“, в което всеки делник анализатори и експерти коментират актуални теми.