Загадъчната история на модела Реджина Збарская в сериала "Червената кралица" - по Bulgaria ON AIR от 3 юни

Биографичната драма ще се излъчва всеки уикенд в 12 часа

28.12.2016 | 15:15 Редактор: Константина Маркова
Загадъчната история на модела Реджина Збарская в сериала "Червената кралица" - по Bulgaria ON AIR от 3 юни

Моделът Реджина Збарская, наричана още "тайното оръжие на Кремъл", е главна в новия сериала, който ще се излъчва по Bulgaria ON AIR - "Червената кралица". Зрителите могат да проследят поредицата от 3 юни всеки уикенд в 12 часа. Реджина е обаятелна и горда жена, пред която всеки мъж е безсилен. Успява да се наложи в безпощадната модна индустрия като първия съветски модел, станал известен на Запад. Наричана е още "съветската София Лорен".

Тя е успешна, смайва целия свят с красотата си, тайнственото си излъчване и нюха си към модата. Успява да пробие на модния подиум след среща с дизайнерката Вера Арапова. Само след няколко ревюта Реджина се превръща в голяма звезда и бързо се научава да шокира. Приковава вниманието на медии от цял свят, които редовно публикуват нейни фотографии. Моделът се превръща в любима муза за Кристиян Диор, Пиер Карден и Фредерико Фелини.

Целият блясък в живота й под прожекторите избледнява в личен план. Въпреки талантът си да впечатлява и предизвиква възхищение, Реджина страда от несподелена любов. А тайната политическа нотка в живота й провокира още по-голям интерес към нея. Но коя е тази красавица в действителност и какви тайни крие? Как е стигнала до успеха си и каква цена е платила за него?

Гледайте от 3 юни всеки уикенд в 12 часа по Bulgaria ON AIR.

"Червената кралица" (Красная Королева)

Биографичен, драма, 2015, Русия, Украйна,

Режисьор: Елена Семенова

В ролите: Ксения Лукянчикова, Анатолий Руденко, Артем Ткаченко, Ада Роговцева, Елена Морозова, Татяна Орлова и др.