Близо 1000 лева събра екипът на Investor Media Group на коледния си базар

Ансамбъл "Българе" пожела здраве и берекет на медийната група

23.12.2016 | 13:27 Редактор: Константина Маркова
Близо 1000 лева събра екипът на Investor Media Group на коледния си базар

С коледарски песни и наричане за здраве и късмет от ансамбъл "Българе" започна благотворителният коледен базар на Investor Media Group, част от която са национална телевизия Bulgaria ON AIR, бизнес каналът Bloomberg TV Bulgaria, над 15 онлайн медии и сайтове в различни сегменти, сред които dnes.bg, investor.bg, gol.bg, tialoto.bg, automedia.bg, puls.bg, az-jenata.bg, imoti.net, rabota.bg, teenproblem.net и az-deteto.bg, радио Bulgaria ON AIR, както и списанията Bulgaria ON AIR The Inflight Magazine и GO ON AIR The Traveller’s Magazine.

В базара, който се провежда за четвърта поредна година, се включи и рекламна агенция Brand New Ideas. Събраните средства се даряват на фондация "За нашите деца". Целта е да се подкрепят децата в ранна възраст, за да растат в сигурна семейна среда.

Най-търсени на базара бяха коледните картички, изработени от екипа на Brand New Ideas, книги, сред които и произведенията на нашите колеги Константина Живова и Иво Тодоров, водещ и редактор на предаването "Днес", специални сребърни свещници от водещата Радинела Бусерска, както и коледни сладкиши, донесени от много колеги.

Вижте още във видеото: