Bang & Olufsen България празнува една година от отварянето на шоурума в София

05.12.2016 | 12:17 Редактор: Мария Аладжова
Bang & Olufsen България празнува една година от отварянето на шоурума в София

Шоурумът на Bang & Olufsen в София отпразнува своя първи рожден ден. Хубавият повод бе отбелязан в първия ден на декември със стилно събитие в шоурума на датската технологична марка. По време на него Bang & Olufsen зарадва почитателите си с представянето на новата Brass Tone колекция. Тя обединява технология и декоративно изкуство и е въплъщение на ярък стил на живот.  

Цветът на Brass Tone е вдъхновен от съвременния интериорен дизайн в стил Ар-деко, известен също като Модернизъм. Cool Modern Collection се състои от определен брой продукти  Brass tone (те не са направени от месинг). Това не е лимитирано издание, а постоянна колекция, която е част от асортимента на Bang & Olufsen.

С празненството по повод рождения ден на шоурума в София, Bang & Olufsen България даде старт и на коледните изненади. По време на стилното събитие беше разиграна томбола с атрактивна награда, а всеки присъстващ получи ваучер за отстъпка при покупка.

От създаването си през 1925 г. в Дания марката Bang & Olufsen е стандарт за дизайн и символ за аудио и видео превъзходство. Стремежът й е да предлага удобни и луксозни решения, съчетани с качество, майсторство в изработката и красив дизайн, които същевременно са изключително мобилни, без да правят компромис с използваните материали и с качеството на звука и картината. Създадени са така, че с лекота да се впишат в интериора и да изпълнят помещението със звук и картина, без да заемат твърде много място. 

Всички знаем колко е важно в напрегнатото ежедневие да можем да се насладим на приятни мигове вкъщи или навън с любимите хора.  
Ако сме Ви заинтригували, заповядайте в магазина, който се намира на ул. Оборище 10 и изживейте насладата от контакта със света на Bang & Olufsen.

За допълнителна информация, моля обърнете се към:
Надя Кирова / Brand Manager
Bang & Olufsen Bulgaria
Тел.: +359 886 769921
Email: nk.sofia@beostores.com


За допълнителна информация, моля обърнете се към:
Bang & Olufsen Bulgaria
Тел.: +359 886 769921