Bloomberg TV Bulgaria стартира на 19 октомври 2015 в HD

Вижте екипа и програмата на новата телевизия

12.10.2015 | 13:26
Bloomberg TV Bulgaria стартира на 19 октомври 2015 в HD

Точната информация от бизнеса и пазарите идва с всекидневни включвания пряко от офисите на Bloomberg по света. Единственият български бизнес новинарски телевизионен канал Bloomberg TV Bulgaria стартира на 19 октомври 2015.

ТВ канал ще се разпространява на HD по кабел и кателит, а също и стрийм на сайта bloombergtv.bg от 19 октомври 2015.

Bloomberg TV Bulgaria е резултат на стратегическото партньорство между Bloomberg L.P. и Bulgaria ON AIR.

Телевизионният канал всеки ден ще предоставя интересна и полезна актуална информация за бизнес общността в България, вкл. за младите хора, бъдещите предприемачи и всички, които не спират да търсят успеха.
    

Още по темата

Журналистите, експертите и анализаторите на Bloomberg ще се включват пряко в ефира на Bloomberg TV Bulgaria  от Лондон, Ню Йорк, Хонконг и други градове по цял свят всеки ден. Програмата на канала ще се излъчва в HD качество, от високотехнологичното ново студио в София.

Автори на българската програма на Bloomberg TV Bulgaria са журналистите, спечелили доверието на зрителите с работата си за Bulgaria ON AIR през изминалите четири години, както и редакторите на водещия сайт за финансови новини и информация Investor.bg.

Сутрешният блок на Bloomberg TV Bulgaria с Иван Нончев и Ганиела Ангелова ще прави обзор на актуалните новини, предстоящи събития в страната и по света, пазарни новини, анализи и коментари, преглед на печата.

Дневния информационен пояс ще водят Делян Петришки и Вероника Денизова с актуалните теми от бизнеса и участниците в него.

Дориана Ранкова ще предоставя на зрителите цялата информация за изгодните инвестиции в предаването Investbook и ще прави всекидневни репортажи и анализи за работата на щатските, азиатските борси и БФБ.

Най-важните икономически новини от деня ще обобщава Ивайло Лаков – всяка делнична вечер. Той ще води и предаването Клуб Investor.bg – мястото за дискусии по важните теми.

Ръстът и възходът на икономиката, инвестициите и финансовият оптимизъм, спадовете и рецесията са основните теми в Boom & Bust с Кузман Илиев и Владимир Сиркаров през уикенда.

Свилен Колев ще прави седмичния обзор, с коментар за валути, акции, суровини в предаването InvestOr.

Всеки ден в рубриката Инвестор Live редакторите на Bloomberg TV Bulgaria и Investor.bg ще изследват по-задълбочено икономическите факти и тенденции в България, Европа и в световен мащаб.

Зрителите видят и много оригинални продукции на Bloomberg Television с истории на успеха, документални филми и  разнообразни икономически предавания.