Веселин Дремджиев: Във всяка важна новина има история, бъдеще и пари

Денят ON AIR с Веселин Дремджиев – от 21/9/15 са от 19:00 по Bulgaria ON AIR TV

16.09.2015 | 13:22
Веселин Дремджиев: Във всяка важна новина има история, бъдеще и пари

Новините с коментар в Денят ON AIR с Веселин Дремджиев – от 21 септември 2015, всяка делнична вечер в 19:00 по Bulgaria ON AIR TV.

От началото на следващата седмица /21 септември 2015/ коментарното предаване с автор и водещ Веселин Дремджиев - Денят ON AIR - ще се излъчва от понеделник до петък в 19.00 часа. Като част от промяната в програмния профил на Bulgaria ON AIR, която от 21 септември 2015 ще развива политематично съдържание, Денят ON AIR ще предлага не само новини и актуална бизнес информация, но и задълбочени коментари и анализи от водещия и неговите събеседници. Целта е предаването да бъде полезно за всички зрители, които всеки ден са изправени пред предизвикателството да взимат отговорни и правилни решения, свързани с управлението на парите им.

 

Кои са важните неща според Веселин Дремджиев?

Важните неща са казани още в 10-те Божи заповеди. След това всичко в живота на хората и в събитията по света са само вариации. Важното е да не бъде дадена възможност на злото, цинизма и дребнавостта да получат дори временно предимство заради умората или отчаянието на доброто в хората. А това се случва... ​

 

Как ще се промени Денят ON AIR от 21 септември?

​Ще се отърси съвсем от дребнотемието, ще вземе ​още една обиколка преднина пред мейнстрийм погледа към живота. Не е лесно защото има много интереси, които навсякъде - тук и по света - се стремят от втренчването в дървото да не бъде виждана гората. Така е по-лесно, нали?

 

Какво могат да намерят зрителите единствено в предаването Денят ON AIR?

​Всяка една важна новина е като "Шифърът на Леонардо" - в нея има история, бъдеще и пари.

В Денят ON AIR ще ​се опитваме да дешифрираме тези три пласта, както и интересите, които стоят зад тях. Днес новините, както и парите (спечелени/загубени) са на един клик разстояние. Трудното е да бъде им бъде направен дълбок, морален, верен анализ. Не утре или някога, а днес - в Денят ON AIR. Това е дяволски трудно и изтощително. Но нали така беше и в „Шифърът...“

Четете още:

Философия, религия, политика в новия сезон на Видимо-невидимо.

Полиграф със Светла Петрова се завръща на 24 септември.

Доника Ризова посреща знакови личности в Медиите ON AIR.